Esquimotatge es… qui… mo… què?

Aprèn la tècnica en piragüisme que permet recuperar la posició de navegació després d’una bolcada. Inclou capbussades, és clar. Diumenges de 10 a 12. Al port i a piscina coberta. La seguretat màxima.

Curs d’iniciació en Surfski

Curs per adquirir els coneixements i tècniques bàsiques del Surfski per poder gaudir de les sortides al mar amb el màxim de seguretat i guanyar en autonomia. Afterwork. Dimarts i dijous de 18 a 20.

Curs d’iniciació en caiac tradicional

Curs per adquirir els coneixements necessaris per poder sortir a navegar en caiac de mar de manera independents, dominant la conducció del caiac i els elements relacionats. Afterwork o dissabtes. Tres sessions de dues hores.

De Badalona a l’Olímpic en caiac

De Badalona a les platges de Llevant, Nova Mar Bella, Mar Bella i Bogatell, tot contemplant la Sagrada Família, la Torre Agbar, el Tibidabo i molts altres emblemes de Barcelona. Aperitiu al Fòrum. Sortida a les 10.00h, 8,5 quilòmetres i 4 hores aproximadament.

Descobrir la ciència en caiac

Ruta en caiac de dificultat mitja que recórrer les Tres Xemeneies i observa la Placa del Fòrum, amb aperitiu i refresc. Sortida a les 10.00h, distància de 7,5 Km i 4 hores aproximadament.

Cap a Montgat, ruta històrica i tapes

La ruta en caiac Montgat 1714 combina esport, cultura i tradició. I recompensa l’esforç, tot i que no té dificultat, amb un àpat. Sortida a les 10.00h, distància de 7 Km i 5 hores aproximadament.

Ruta del mono / Pont del Petroli

Excursió fàcil en caic per a no iniciats amb una distància ideal per familiaritzar-se amb el caiac. Litoral de Badalona, pas sota el Pont del Petroli, història del mico més famós i capbussó opcional. Sortida a les 10.00h, distància de 4,5 Km i 2 hores aproximadament.

Bateig de mar

El bateig de mar està dissenyat per proporcionar un primer contacte amb el món del caiac, ideal per iniciar-se. Es fa al Port de Badalona i té una durada de 2h

Navega Lliure

Gaudeix quan i amb qui vulguis!

Sofà boig

No és el millor mobiliari per fer la becaina, sinó l’inflable més divertit per alliberar tensions i divertir-se.

Plàtan aquàtic

Les mateixes propietats de foment de la felicitat que la fruita, també en la modalitat de diversió aquàtica

3,2,1…Wakeboard

La combinació d’esquí aquàtic i snowboard…no sumes, multipliques emocions

Sobrevola les onades

Enfunda’t les botes màgiques i emula… un dofí?

Inici temporada març 2021! Ara toca Jet Skis

Quan fa que volies provar? Ha arribat el moment de gaudir de la velocitat i l’aventura de les motos d’aigua (amb i sense llicència)