Portfolio 3 Col

Our everyday work is presented here, we do what we love,
Case studies, video presentations and photo-shootings below.

Inici temporada març 2021! Ara toca Jet Skis

Quan fa que volies provar? Ha arribat el moment de gaudir de la velocitat i l’aventura de les motos d’aigua (amb i sense llicència)

Arròs a la vora del mar

Si l’especialitat de l’establiment és la cuina mediterrània i els arrossos, no t’ho pots deixar perdre amb un bo maridatge de vi blanc, a la terrassa o al cuidat interior.

Navegant per Sardenya al setembre

Navega per Sardenya i gaudeix de la màgia de la segona illa més gran del Mediterrani!

Sortides amb lluna plena

Sortida de navegació d’iniciació de 18.30h a 21.00h amb instructor. Un divendres diferent, màgic. Sorprèn a algú amb un pla novedós i segur!

Vull fer regates!

Programa de preparació per a equips de regates i evolució des de les regates de club, a les costaneres fins a les d’altura. Pas a pas perfeccionant tècnica per aportar el millor de tu a l’equip!

Sobrevola les onades

Enfunda’t les botes màgiques i emula… un dofí?

Ruta del mono / Pont del Petroli

Excursió fàcil en caic per a no iniciats amb una distància ideal per familiaritzar-se amb el caiac. Litoral de Badalona, pas sota el Pont del Petroli, història del mico més famós i capbussó opcional. Sortida a les 10.00h, distància de 4,5 Km i 2 hores aproximadament.

Braseria de fusió

Les brases ho accepten tot i el restaurant Pandok us proposa des de graellada de carn a gambes i sardines, sense oblidar, evidentment, els pinxos en un ambient exòtic.

Skyline Badalona – Barcelona. Coneix el Quetx

Navega amb el Quetx i obté una perspectiva diferent de la ciutat

Dues nits al mar

Naveguem un cap de setmana complet, de divendres a la tarda a diumenge a la tarda. Cap a on anem? Costa Brava o Daurada.