Inici temporada març 2021! Ara toca Jet Skis

Quan fa que volies provar? Ha arribat el moment de gaudir de la velocitat i l’aventura de les motos d’aigua (amb i sense llicència)

Sobrevola les onades

Enfunda’t les botes màgiques i emula… un dofí?

Ruta del mono / Pont del Petroli

Excursió fàcil en caic per a no iniciats amb una distància ideal per familiaritzar-se amb el caiac. Litoral de Badalona, pas sota el Pont del Petroli, història del mico més famós i capbussó opcional. Sortida a les 10.00h, distància de 4,5 Km i 2 hores aproximadament.

Plàtan aquàtic

Les mateixes propietats de foment de la felicitat que la fruita, també en la modalitat de diversió aquàtica

Bateig de mar

El bateig de mar està dissenyat per proporcionar un primer contacte amb el món del caiac, ideal per iniciar-se. Es fa al Port de Badalona i té una durada de 2h

De Badalona a l’Olímpic en caiac

De Badalona a les platges de Llevant, Nova Mar Bella, Mar Bella i Bogatell, tot contemplant la Sagrada Família, la Torre Agbar, el Tibidabo i molts altres emblemes de Barcelona. Aperitiu al Fòrum. Sortida a les 10.00h, 8,5 quilòmetres i 4 hores aproximadament.

Cap a Montgat, ruta històrica i tapes

La ruta en caiac Montgat 1714 combina esport, cultura i tradició. I recompensa l’esforç, tot i que no té dificultat, amb un àpat. Sortida a les 10.00h, distància de 7 Km i 5 hores aproximadament.

3,2,1…Wakeboard

La combinació d’esquí aquàtic i snowboard…no sumes, multipliques emocions

Descobrir la ciència en caiac

Ruta en caiac de dificultat mitja que recórrer les Tres Xemeneies i observa la Placa del Fòrum, amb aperitiu i refresc. Sortida a les 10.00h, distància de 7,5 Km i 4 hores aproximadament.

Sofà boig

No és el millor mobiliari per fer la becaina, sinó l’inflable més divertit per alliberar tensions i divertir-se.